laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

TARIFA

Publicerad 2016-06-08 18:00:00 i Allmänt, El Colegio Sueco, Sista tiden, Viajes,

 
I går åkte vi till Tarfia! Äntligen var det dags efter en längtan dit på 10 månader♥
Det var underbart vackert med en extremt lång strandsremsa, långgrunt, berg, höga vågor, vit sand och Afrika vid horisonten. Tyvärr så blåste det rätt så mycket men det verkade inte gå nöd på någon direkt och timmarna flög förbi!
 
Vi åt lunch och middag på en "restaurang" vid stranden och maten var väl sisådär egentligen men efter en hel dag konstant i solen så hade nog det mesta dugit. Man kände inte av hungern förrän man stod i den väldigt knepiga kön till maten och när man väl börjat bli hungrig var det bara att kriga sig fram för att få mat så fort som möjligt! 
 
Lärarna varnade oss för att vi alla skulle bränna oss någonstans på kroppen men det luriga var ju att man inte kände hur mycket solen tog när man stod där i blåsten och fick både hela världens sandkorn och hela Atlanten över sig, så det var först mot den sena eftermiddagen som folk började inse att det kanske var värt att smörja in sig en extra gång... just nu värker hela kroppen och solfrossan sitter kvar så vi får se ifall man vågar vista sig i solen i framtiden
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela