laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

Nobel & royals

Publicerad 2015-12-17 09:36:00 i Allmänt, El Colegio Sueco, Ocasiones Especiales,

   Min bordsgranne kvällen till ära
   Elevkåren hade dukat upp långbord med fina dekorationer
   Jag var ju såklart tvungen att ta bild med Gustaf som var stilig i kostym
   Jag & Garre, som dessutom fyller 18 as we speak!
 
 
Kvällen i förrgår var en av de bättre sedan balen i nian, varför då? Jo för att SSCDS hade sin nobelmiddag. Temat var Royal och alla hade gjort sig så fina och skickat efter kläder från Sverige, allt för en kväll!
 
Jag, Frida, Garre, Isabelle, Siri och Jullan fixade oss hemma hos den sistnämnda och vi stod i 2 h för att fixa sminket och prova olika håruppsättningar/stilar för att det skulle bli så bra som möjligt. Det blev lite stressigt när alla ville locka håret men vi är tjejer; vi är vana, vi är effektiva - vi löste det.
 
Vi var i skolan vid 19-tiden då allt började och elevkåren hade dukat upp långbord i aulan och dekorerat jättefint! Aida och Daniel var värdar för kvällen och presenterade vad som skulle hända under middagen, vad vi skulle äta och stod för snacket mellan måltiderna (tre-rättersmiddag dessutom).
 
Frida uppträdde solo med låten Let her go av Passenger vilket hon verkligen nailade från början till slut! Sedan uppträdde Nikki och Anna med Justin Bieber's Love yourself och de gjorde det minst lika bra som Fridas uppträdande!
 
Mer mingel och mat efter uppträdandena och sedan var det dags för årets nomineringar! Först var det elevkårens (som reppar oss elever) till lärarna där följande fick nomineringar;
Cédric - Årets Skater-boy
Militär-Per - Årets SÄPO
Dés - Årets Oprah Winfrey
Dés (kuratorn) - Årets Bästa
Liza - Årets Mamma
Katharina - Årets Katt
 
Sedan var det dags för lärarnas nomineringar till eleverna och kategorierna var:
Årets Player
Årets Parkour
Årets Hjärtan
Årets Inspiratör
 
Och kvällen avslutades med en superbra dikt och ett jättefint bildspel från terminen som Hanna i Na2 hade satt ihop! Det fick en verkligen att vilja stanna kvar här och även fast det kändes lite som ett avsked tröstade de flesta av oss med att det faktiskt är ett halvår kvar!
 
Imorgon är det sista skoldagen - julavslutning - och sedan är det lov. Helt sjukt att det är snart är jullov; vi har 23 grader och sol liksom, men hellre det än slask^^
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela