laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

Volleyboll & oliv-picknick

Publicerad 2015-09-06 21:48:22 i Allmänt,

 
Regn och åska stod på schemat idag men istället blev det värme och delvis soligt. Inte för att jag klagar, hellre såhär än tvärtom men lite förvånad blev man ju.
 
GH frågade ifall jag ville hänga med på att lira volleyboll på stranden och eftersom jag inte var så taggad på att sitta hemma hela dagen och vänta på måndagen så joinade jag. I början gick det helt klart dåligt jämfört med slutet men vem är bäst på någonting i början?
 
Vi stod väl och lirade lite till och från hela dagen, med paus för dopp eller dusch men tillslut fick vi till "passarna" och vi slängde oss hit och dit samtidigt som andra turist-svenskar skrattade åt oss. Händer, fötter, huvuden, bringor med mera användes och så länge man kunde spela vidare fick man ta till vilka medel som helst basically.
 
Det hanns även med en kort salsa-bugg-repetition vilket de runt om oss tyckte var svinroligt att se hur dåliga vi faktiskt är på något som har med koreografi att göra... 
 
Då ingen av oss hade käkat lunch (mattiderna är extremt oklara här borta) drog jag och Bjärre och köpte läsk och av någon anledning två olivburkar och tog med tillbaka så det blev vår lilla strandpicknick :-)) lite speciellt men mysigt var det!
 
Liza, värdfamiljssamordnaren, sa på infoträffen att man är som tröttast första, andra, kanske t o m tredje veckan här men att man sedan kommer in i det och jag bara kände hur jag höll på att somna vid middagesbordet och då var klockan ändå endast 19! :0 ¿Qué pasa liksom?
 
Det blev en skön - och välbehövd - hemmakväll ikväll och nu börjar den bekanta söndagsångesten sätta igång igen...
 
Tagga skola imorgon

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela