laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

Stränder och fik är de bästa platserna att plugga på

Publicerad 2016-04-26 23:32:18 i Allmänt, El Colegio Sueco, Fikadags,

 
 
Idag har varit en väldigt härlig dag! Bortsett från att jag inte sover längre pga att jag pluggar halva/hela nätterna och är svintrött så har det varit riktigt nice dag.
 
Första lektionen hade vi HUMHUM-redovisning om Federico García Lorca - Liv och jag ägde <3
 
Sedan hade vi muntliga ntionella på engelskan vilket innebar att vi inte behövde vara på lektionen så Lisa och jag drog till stranden för att förbereda vår FEK-presentation som skulle vara efter engelska-lektionen.... men vi lyckades riktigt bra och vår lärare verkade vara nöjd med oss! ^^
 
I vanliga fall har jag lektioner från 9-17 på tisdagar men de senaste veckorna har vi haft arbeten i alla ämnena förutom HUM (tidig uppgång -.-') så vi har inte behövt vara i skolan om vi inte har behövt fråga någonting. Samma sak gällde idag på juridiken och ledarskapen så jag, Lisa och Rebecka gick till Dulces för att plugga. Jag fick fasen mycket gjort också så all credd till mig och jag har märkt det går väldigt bra att skriva om stress och varför sömn är viktigt i IDH-inlämningen men det är inte lika lätt att följa de råd och tips som tas med i arbetet också... de senaste två nätterna har jag nog suttit med IDH fram till kl. 02 på nätterna :)))
 
nu på kvällen gick jag till gymmet och körde kondition. Tanken var sedan att jag skulle plugga och faktiskt skriva klart IDH då jag har sovmorgon imorgon men jag funderar på att sova istället... aja, vi får se hur det blir!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela