laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

Helgens alla bravader

Publicerad 2016-02-16 21:16:06 i Allmänt, COLOURRUN, Fikadags, Ocasiones Especiales,


 
Hola!
 
Det har gått ett tag senast det senaste inlägget men jag har haft fullt upp! xD
 
För det första var jag och Malin ute och käkade middag i onsdags bara för att vi kunde / vi kände för en pause från den mindre goda husmanskosten á la Spanien. Så vi satte oss på någon restaurang på strandpromenaden och blev till de stereotypiska turisterna i Spanien B)
 
I fredags skulle jag ha min sista "utgång" innan jag åker hem till Sverige om 3 dagar (!!) men jag var inte taggad för en sen kväll så jag och Fritta gick till Lemon & Gin-bar ~och tog varsin drink vid kyrktorget. Det var precis lagom och sedan vid halv elva-elva mötte vi upp Alice, Amanda och Nanna på bålstället där Isabelle, Erik, Lisa och Emelie sedan anslöt (jag kan ha glömt någon...).
 
När jag är extremt trött så tar det inte lång tid för mig att gå från Full On Party-gear till pyjamas-mood så  från det att jag öppnade porten tills dess att jag sov tog det ca 5 minuter... sedan vaknade jag lika tidigt som vanligt på lördagen och då gick jag till gymmet ist xD jag har märkt att tidiga morgnar på gymmet gör att jag slipper springa på min stalker och nu har jag inte sett honom sedan i fredags tror jag!
 
Vid lunch (då hade jag alltså redan hunnit med gympass, dusch och ca 1 hs solande på balkongen) mötte jag upp Moa, Josse, Jenny, Emily och Linnea för att gå till Tovali och förbereda för hennes överraskning medan hon var ute med sin mamma. Vi satte upp girlanger, blåste upp tiotals ballonger, skar upp världens allra godaste frukter, köpte tårta och fixade välkomstdrinkar. Anledning; Tovalis 18-årsdag imorgon som skulle firas!!
 
Det blev jättelyckat och hon blev jätteförvånad och såklart också väldigt glad♥
 
Resten av dagen bestod inte alls av det plugg som jag hade planerat :/ utan jag satt istället på balkongen och solade tills jag mötte upp Rebecka vid 19 för att gå tillsammans till skolans Mello-kväll! Det var alldeles perfekt eftersom det inte blev för sent i och med att de flesta av oss skulle upp vid 7 på söndagen för att ta oss till Victoria Kent. Vi behövde vara på plats före klockan tio för att hinna hämta ut våra påsar med T-shirt, färgpåse och nummerlapp eftersom det var dags för COLOURRUN! (//Holirun\\)
 
Det var så sjukt roligt för de lyckades verkligen få igång alla så det var flera tusen som bara stod nedanför scenen och dansade som det vore Bråvalla. Såklart kastade alla färg och till en början fick vi inte så mycket på oss men ju längre fram vi trängde oss desto mindre vita var våra tröjor och kroppar.
 
Under själva loppet blev det kanske inte så mycket springande bortsett från några helt galna rusher som Lisa drog utan vi gick väl mest och sjöng och alla kastade färg på varandra vid färg-stationerna så det kom i munnen, näsan, öronen och ögonen ... inte så bekvämt men sjukt kul var det iaf! En perfekt Alla Hjärtans-dag för oss som är singlar :-) det var första gången som det hölls i Málaga och för att vara första och i Spanien (fördomsfull här) så var det otroligt lyckat måste jag säga!
 
Jag, Moa och Tovali drog ganska snart efter loppet medan många stannade kvar för vi alla kände att det vore skönt att komma hem tidigt för vi alla behövde plugga. Att vi hittade till tågstationen från arenan är mer eller mindre ett mirakel eftersom vi endast gick åt hållet som vi trodde stämde, sedan att vi råkade sätta oss på fel tåg (C2) och åka till El Chórro är ju ett mindre mirakel... så efter 2 h tågresa kom vi tillbaka till Victoria Kent där vi skulle vänta på tåget tillbaka till Funkan igen :-)
 
Alla som känner mig vet också att jag blir riktigt elak när jag är hungrig, trött eller fryser och dessa tre kombinerade var ju inte roligt men som tur var så körde jag mest på den där "jag pratar inte för vad jag än säger kommer låta elakt"-taktiken och den funkade^^ jag hade inte käkat sedan kl 7, blivit hungrig kl 10 och efter att ha satt sig på fel tåg och suttit och frusit var klockan 15 och jag hade fortfarande inte fått mat. Som tur var så kom flera från SSCDS på samma tåg (C1) och Alice räddade då min dag och gav mig ett äpple♥ det var den mest kärleksfulla handlingen för mig den dagen♥
 
Den kommande veckan består av en massiv SH-inlämning på söndag som jag nog kommer gråta av lycka för när jag skickar in den, ett spanskaprov och en spanskaredovisning på torsdag så på torsdag eftermiddag/kväll ska jag fira genom att fika med Sandra och Fritta, käka middag med Malin och sedan gå till stranden med Fritta för att uppskatta att livet är bra.
 
På fredag åker jag äntligen hem och pappa ska möta mig på flygplatsen och sedan ska jag få komma hem till min nyopererade mamma♥ (don't worry, she's fine!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela