laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

Miramar & mello-lördag

Publicerad 2016-02-06 23:13:29 i Allmänt, El Colegio Sueco, Ocasiones Especiales,

 
Hola!
 
Den här dagen har varit full med bara roliga saker mer eller mindre!
 
Först började det dock med att jag inte kunde sova och därför var klarvaken vid kl nio så då bestämde jag mig för att gå till gymmet i brist på annat. Dum som jag var så körde jag en "leg-day" (avskyr det ordet) och vid kl elva mötte jag Fritta för att till Miramar för att köra en shoppingdag // en pluggfri lördag. På vägen svängde vi förbidet nyöppnade Costa Coffee vid kyrktorget för att köpa med oss karamellatte (<3). När vi gick på strandpromenaden insåg jag hur nöjd jag var just där och då; inte för soligt och inte för varmt, ingen blåst från havet, latte, smörgås, trevligt umgänge m,m... lovely helt enkelt.
 
Väl på Miramar triggades mitt shopping-sinne igång, som endast triggar igång när jag inte letar efter npgot specifikt, och jag provade kanske tio plagg i varje butik vi var inne i :))) det tog ju ett tag men lite fynd hittade man såklart!
Efter ett byxköp på Mango (de snyggaste byxorna jag äger verkligen) och köp av träningskläder på Primark var det dags för lunch. De har ju en helt okej food-court där så man kan ju köpa lite vad man vill men ändå äta tsm^^ jag bestämde mig för KFC och tog sedan med det till BK där Fritta stod i kö... såklart tog hon det enda ställe som hade en kö på minst 30 min så jag satt och väntade och väntade och väntade. Alla som känner mig vet dessutom att när jag är hungrig är det smartast att låta mig äta för jag blir riktigt otrevlig, heh.
 
Shoppingen fortsatte och för min del blev det ett nytt pyjamas-set plus ett bar snygga byxor och Fritta hittade riktigt snygga stövlar!
 
Helt ärligt är det nog inte någonting av allt jag har köpt idag som jag känner är överflödigt, med undantag för ett gäng färgglada strumpor från Primark men av allt jag köpte så kostade de 1€ av lite över 100€... så mamma, jag tror nog att du kan ursäkta min strump-investering. Speciellt eftersom jag ringde och frågade om jag skulle köpa pyjamasen eller inte (lite ångest över mitt spenderande) och fick ett "jo men kör på det vettja!" ^^
Riktigt trötta men nöjda rörde vi oss hemåt vid fyra-tiden och då snackar vi om ont i benen asså! Så nu ligger jag i sängen och våndas :(
 
Men! Efter en kort pause hemma bar det av till skolan eftersom det var första Melodifestivals-kvällen ikväll! Så vid åtta satt ungefär 25-30 17- & 18-åringar i aulan och hypeade över alla bidrag. Det blev en riktig fest också när The Ketchup-song framfördes och folk var uppe och dansade och tjoade och sjöng! De bosatta svenskarna i Spanien hypear över en spansk låt på svensk tv...
 
När resultatenkom och allas favoriter hade gått vidare på ett eller annat sätt var folk nöjda och stämningen var som vanligt på topp at SSCDS.
 
Andra taggar utgång medan jag och några till taggar sängdags och visserligen vore det kul att gå ut men jag tror ärligt att jag knappt skulle känna av mina ben på flera dagar efteråt så nä, det får bli nästa helg istället!
 
Imorgon är det plugg-dags igen för nu är vi snart inne på slutspurten före sportlovet. Det är bara 2 veckor kvar och tills dess ska vi hinna åka till Sierra Nevada, springa Colourrun i Málaga (!!) på Alla Hjärtans-dag samt hinna gå ut i skidkläder så vi är rätt busy fram till lovet!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela