laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

Träning & plugg

Publicerad 2016-02-04 20:17:42 i Allmänt, Ejercicio, El Colegio Sueco,

 
Hej hej!
 
Det har inte riktigt hänt något sedan sist; jag fortsätter plugga och träna och leva life á la Södra Spanien med sol och värme^^
 
Det är ungefär 2 veckor kvar tills jag är tillbaka i Sverige för sportlov och det känns faktiskt helt okej. Hemlängtan är inte så grov, det funkar riktigt bra atm och jag är jätteglad och försöker omfamna det. Låter säkert jättekonstigt men det är riktigt ansträngande att vara hemifrån över huvudtaget och speciellt i sådan här ung ålder när man är van med mammas kramar, pappas beskyddande och syskonens retlighet. Så varje dag som jag kommer att tänka på hur bra jag har mått de senaste dagarna/veckorna så försöker jag njuta av det så mycket jag kan och ta vara på den känslan.
 
Iaf, när jag pratade med pappa igår kväll sa han något som inte ens har slagit mig tidigare:
- Nu har du ju klarat det.
- Vaddå klarat det? Det är ju fortfarande 4 månader kvar?
 
Men han resonerade att jag tog mig igenom min depp-period förra terminen, jag åkte tillbaka efter jullovet och även fast det var jobbigt att återvända efter 3 veckor hemma så var det inte ett lika jobbigt avsked som i augusti, jag tog mig igenom de första veckorna här utan tankar på att avbryta och åka hem och nu är det inte lång tid kvar tills jag är hemma igen på sportlov. Efter det fylls vårterminen av massa besök av familj och vänner så den perioden kommer ju gå blixtsnabbt och alltså finns det ingen risk att jag ska få ett psykbryt och avbryta,
alltså har jag klarat det.
 
Alla vi som är kvar har klarat det och även fast det låter så hemskt när man formulerar det så så är det ibland så det känns.
 
Jag har fått lite frågor om hur livet är här som jag tänkte försöka besvara imorgon så jag hinner fundera ut så pass bra svar som möjligt utan att det blir för flamsigt.
 
Idag kom förresten min SSCDS-tröja som ett gäng på skolan säljer via sitt UF-företag och den var väldigt fin^^ tips på UF-företag för nästa års studenter för trust me, det blir en stor hit och inte endast av gäststudenterna men av lärarna på skolan och elever i de lägre årskurserna!
 
Imorgon slutar jag 12:15 (riktigt himla chill-vecka) och då är det först gymmet som gäller och sedan - förutsatt att det är SOL - blir det nog några timmar vid poolen eller ifall jag känner för playan, vem vet? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela