laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

STUDENTEN

Publicerad 2016-06-11 10:41:00 i Allmänt, El Colegio Sueco, Ocasiones Especiales, Sista tiden,

 Igår var det skolavslutning för oss vilket även innebar studenten för våra fina treor!!! Det var så bra stämning genom både ceremonin, utspringet och flakåkandet vilket var jättekul!
 
De fick minst sagt fint väder - ungefär 34 grader och gassande sol och det var på gränsen till olidligt både att vara ute och inne. På så sätt ville man att det bara skulle ta slut så man fick stänga in sig någonstans med AC och fördragna gardiner men det var verkligen roligt att se ens kompisar, som man har delat det här året med, gå ut och fira och vara bekymmerslösa / arbetslösa.
 
När de åkt iväg på sitt flak från ferian gick jag, Alice, Amanda, Anna, Nanna, Rebecka, Emmy, Lisa, Filippa, Malin och Moa till en restaurang och åt sista lunchen tillsammans :((
 
På kvällen var det studentfirande på Blankko i Benalmáderna där elever, studenter, lärare, släkt och vänner gemensamt firade "starten på någonting nytt" (som jag härde någon säga under kvällen).
 
Alla känslor är lite all over the place just nu och jag försöker att inte gå in så mycket på hur jag upplevde det hela där och då för oavsett vad jag skriver så kommer det inte gå att beskriva det och jag minns hellre själv hur det kändes än läser det senare och formar minnena efter det.... aningen konstigt men det är logiskt för mig iaf!
 
Vi umgås iaf när vi är fulla

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela