laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

SEVILLA

Publicerad 2016-03-19 18:19:24 i Allmänt, El Colegio Sueco, Viajes,

 
 
Förra lördagen var vi i Sevilla och jag tänkte ladda upp bilder från resan i söndags men jag har kommit över en ny serie som jag nu dedikerar mitt liv åt så bloggen sätts lite åt sidan... dessutom har jag inte orkat ladda över alla bilder förrän nu...
 
Sevilla var nog den finaste stad vi har varit i på alla HUM-resor och vi hade väldigt tur med vädret! Soligt hela dagen och upp till 27 grader!
 
Vi gick en rundtur med guide och besökte kyrkan (och gick upp 35 våningar för att komma högst upp i ett torn..!) och sedan bjöd skolan på tapas. Med risk för att låta bitter men det är inte en restaurang som jag hade föreslagit för andra eller själv velat äta på igen men gesten var ju fin från skolans sida. Rent krasst var det väl för att kompensera det faktum att de tog bort vår övernattning i Sevilla som vi hade blivit lovade från starten på läsåret... detsamma med glassen men jag blev glatt överraskad för de hade även glass som jag tålde♥ (livet som allergisk)
 
När jag tänker tillbaka på resan gick det väldigt fort och vi gick egentligen endast på en rundtur med pause för mat men det var jätteskönt för för en gångs skull slapp vi vänta lika mycket, som har varit alla HUM-resors nackdelar. Det gick väldigt fort men det var precis lagom länge!
 
Anledningen till varför vi inte var där längre under dagen var för att vi elever ville komma tillbaka till Fuengirola runt kl 19 så vi hann äta middag innan melodifestivalen! Det har aldrig varit så viktigt för mig - troligtvis inte för någon av oss - tidigare att hinna hem till melodifestivalen men ingen ville missa finalen! Liza hade stått större delen av dagen och gjort kycklingwraps till ungefär 80 elever som vi hade taggat inför hela veckan så när bussen stannade sprang alla som galningar till skolan. Det var rätt så brutalt faktiskt ^^
 
Som alla mello-lördagar var det tävling om hur man trodde att resultatet skulle bli och tydligen kom jag först och ska får hämta ut något pris hos Liza senare! B)
 
Men iaf, Sevilla var verkligen jättefint och jag skulle vilja åka tillbaka dit någon gång med familjen för att kunna se mer på andra sidan floden också. Så om någon vill åka till någon stad i södra Spanien för att kunna ta del av kulturen så rekommenderas Sevilla starkt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela