laextranjera.blogg.se

Svenska Skolan i Fuengirola 15/16

feriaferiaferia

Publicerad 2016-05-02 20:23:29 i Allmänt, Feria,

Venezuela kirrar ananasen
en ananas
en annan ananas - en anananas
en cocolight från Venezuela
nachos con carne, porfa
alla skulle ha den där nedrans ananasen - en ananananas
 
 
Nu är ferian i stort sätt slut! :( sista dagen var idag men även om det var måndag och vi var lediga så kändes det som att helgen tog slut igår och sagovärlden liksaså. Med det sagt så var jag inte på ferian idag, utan jag satt hemma och studerade! :)))
 
Den här helgen har varit så bra på alla sätt och vis och jag har inte egnat en tanke åt skolan i stort sätt♥
vi har ätit och druckit gott och dansat på tveksamma ställe, på ett tveksamt sätt och till en tveksam musik men oj så kul det har varit! Ett perfekt sätt att avsluta april på och inleda maj^^
 
Igår kväll var nog den roligaste kvällen faktiskt men jag vet inte varför riktigt, det kändes bara riktigt bra. Jag hade inte tänkt gå ut först för jag kände att jag behövde plugga eftersom det är väldigt mycket nu och jag vill bli klar med så mycket som möjligt innan Marcus och Axel kommer (kommer ju inte ske dårå).
 
Men för att inte ruttna på rummet och växa fast vid min skrivbordsstol så gick jag över till Rebecka och Alice en kortis och blev riktigt taggad när de började fixa sig. Rebecka kom med visdomsord dessutom; "du kan göra omprov men du kan inte göra omparty"... det lät mycket bättre igår kväll så jag sprang den jättelånga vägen på 5 meter hem till mig och fixade mig.
 
Vi mötte upp andra Alice, Anna, Nanna, Emmy, Emelie, Filippa, Moa och Amanda vid Mexiko för att äta middag och de var superhype på maten där så det var ingen fråga om var vi skulle äta ens. Som vanligt när spanjorer var närvarande så var det jättemycket ljud och knas-trångt trots den stora lokalen så konversationer var ingenting att ens försöka sig på så vi bara satt där och lyssnade på bandet. Efter det åkte jag, Alice och Moa en karusell som var mycket roligare än vad jag trodde så jag satt och skrattade under hela turen!
 
Vi gick runt massa till olika ställen så jag har inte så bra koll på var vi gick efter karusellen... lång historia kort, vi hamnade inne på Venezuela runt midnatt och det var det roligaste! Absolut höjdpunkten på hela kvällen! bara det att jag hade sagt till María att jag skulle komma hem runt midnatt ... för jag trodde inte att jag skulle ha lika roligt som jag hade ... så vid tjugo över (precis när det verkligen drog igång på ferian) drog jag hemåt ... jag hade kunnat vara ute till tre men eftersom jag hade sagt att jag skulle vara hemma tidigt så blev det inte så ... och jag kände inte för att ringa och säga att jag skulle stanna längre eftersom hon måste vänta på att jag ska komma hem innan hon kan gå och lägga sig, det skulle inte vara schysst ... så då blev det som det blev ... :///
 
men det var ett perfekt avslut på helgen och ferian vilket är jätteskönt för då kommer jag troligtvis komma ihåg den som jätterolig, till skillnad från ifall jag inte alls hade haft en bra sista kväll, så den här känslan kommer jag leva på ett tag framöver.
 
Jag önskar bara att jag kunde beskriva hela ferian och alla känslor - och göra de rättfärdiga - men om jag ens skulle försöka skulle det nog sluta med massa ord som inte alla hänger ihop... men jag låter bilderna få ge en inblick av hur det var♦

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Valt att leva life i Fwuengi ist för STHLM läsåret 15/16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela